* Vysněná pohádka *

* Vysněná pohádka *

Anotace: Ještě, že můžeme alespoň snít...

Samotou já vítám své sny zpátky,
se setměním se vracím do pohádky.
Vzdálená všem útrapám svých dnů,
procházím bránou zpět do říše snů.

Zde jen smích na tváři můžu mít,
zlým slovem zde nikdo nesmí klít.
V edenu, kde vládne mír a láska,
beze strachu zní směle má otázka:

"Máš mně rád?"
Autor Nikytu, 12.06.2008
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ale jednou tu otázku musíš někomu položit i mimo snění.

13.06.2008 00:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí