*

*

Anotace: to je vám občas tak divně..

...jen tak si broukám...a koukám...na ty slzy..a říkám si "lásko,snad už brzy"..potkám tě.Každý srdceúder..ach bože,tak bolí.Zavírám oči,nechte mě být..přeju si...jen tak si žít..na konci měst a všech těch cest,třeba čeká....ta velká..nejdu už dál..síly mi dochází..nemůžu...nohy mi podráží..smutek..zavírám oči...přece jen..nechte mě žít..
Autor quík, 13.06.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí