...tak už to bejvá....

...tak už to bejvá....

Anotace: **

Kvůli tvým slovům,přibyl mi další…

Kvůli tvým očím,zas o kousek delší…

..a kvůli tvý náruči,jedna čárka na duši..

..za tvý roce…za ty,co po nocích mě držely..

..puka mi srdce…

..a za tvý rty,skane mi kapička..

..krvavá...a však jen maličká..

..bolavá..

Místo tebe hladí mě ostří..

Místo tebe….

..lámu si kosti…
Autor quík, 13.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí