Prosím odpusť...

Prosím odpusť...

Anotace: Sen, co zůstane nesplněn.. Ještě, že jde skrýt v rýmech některé věci, které nejdou říct nebo se říkat nemají...

U našich kolejí, pak pustou alejí,
jdem ruku v ruce, jsme jedno srdce.
Jsme jedna duše, jsme jeden dech,
cítím Tvůj dotek, slyším Tvůj vzdech.

Je to jen ve snu,
to sílu mi bere,
že se to nestane
mě vážně sere.

Chci Tě líbat, pevně držet,
dát přivonět květinu,
mít Tě navždy, neztratit Tě,
byť na pouhou vteřinu.

Ležet v Tobě, vískat vlasy
a o nás dvou přemýšlet,
nechci slyšet ty divné hlasy,
že mám si přestat vymýšlet.

Chci žít svým snem a spát ve dne
a nevnímat skutečnost,
asi skončím někde v pekle,
mezi hříchy, na věčnost...

20minutová podvečerní múza 12/06/08

Reakce na sen, co dnes se mi zdál,
sen, kde líbat jsem ji směl,
sen nádherný (jak ona sama),
který však po procitnutí jen šedou barvu měl.
Autor miroslaF, 13.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Jiparo, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...není to beznaděj u těch kolejí,vždy´t dobří holubi se vracejí...

24.06.2008 21:32:00 | MášaM

Pěkná
Je krásné sny snít
je krásné se probudit
vždyť barva šedá
je barva holubí
a holubí také znají let
a něco o duze a nebi

13.06.2008 07:36:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí