chci ti to říct

chci ti to říct

Anotace: opět stvořeno při procházce se psem, idylka, půlnoc , tužka a papír a cigaretka v ruce a mírná depka v hlavě

Chci ti to říct , chci to vykřičet,
že to, co k tobě cítím není to, co vždy.
Ale bojím se ,že tato slova jsou proradná.
Bojím se lásky ? Ne to ne.
Bojím se, že tato láska dvě masky v sobě nosí.

Nemůžu ti to říct, můj strach je větší.
Můj strach, že slova svý brala bych hned zpět.
Mé srdce říká ano, avšak hlava je dosud nejistá.
Je to jako očista.....dočista.

Nedokážu to a to mě pálí.

Láska všechno hezky líčí a pak to prostě sprostě zničí
Autor drew, 06.08.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí