Velký voči

Velký voči

Anotace: .

Chyt' fet'áka za stříkačku
spolkni křídla motýla
bodni vosu do zátylku
a mě pak střel do týla.

Nikdy nepoznám
kdy lžeš
nikdy neřekneš
co chceš.

Zabalím Tě do rozkvetlý louky
tenisky Ti upeču
z polohrubý mouky
divíš se, že já pořád miluju

Tvoje velký voči?
Autor Tecka 2, 13.06.2008
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazec.

13.06.2008 14:29:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí