Co zůstává

Co zůstává

Anotace: co dodat...?

100x kdybych se zařekla
1000x přísahala
a nekonečná řada let,
jako by se mi smála
se svitem měsíce
se stínem jabloně
v bláznivých vzpomínkách
vždycky se vrátíš
tolikrát jsem se odřekla
tolikrát přísahala
---- marně ------
napořád ve mně zůstává
láska jen s Tvojí tváří
Tvé vlasy na polštáři
------------------
a
už nic
opravdu vůbec nic
nedá se tady říct
------vážně ---
Autor jednazesta, 13.06.2008
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Alisa 16
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí