Kde jsi a kde tě mám

Kde jsi a kde tě mám

Anotace: Kde jsi a kde tě mám

Kde jsi a kde tě mám,
jsem tu a úplně sám.

Ležím tu a tebe postrádám,
nespím, peníze nastřádám.

Šetřím na náš společný čas,
chtěl bych ho prožívat opět a zas.

Chtěl bych být s tebou, ale kde tě mám,
jsem smutný tady úplně sám.

Nemám nikoho a jinou nechci,
dělám celkem zvláštní věci.

Dělám to, co mám rád a co mě baví,
ale radši bych vrátil to starý.

Vrátil bych to co mě tak baví,
chci lásku rozvíjet, jak když dům se staví.

Chci pokračovat v naší cestě dál,
chci prožívat věčný karneval.

Ale nepotřebuji měnit tvář,
jsem tu pro tebe, tvůj velrybář.

Jsem tu a chybíš mi moc,
proklínám celičkou tuhletu noc.
Autor Noční bolest, 13.06.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí