Zůstal jsi daleko

Zůstal jsi daleko

Anotace: opuštění bolí

Svlékla jsem tělo i myšlenky
a urovnala je do vzpomínání
-Bohapustá chvíle!
Zebe mne dálka i doteky
co kdysi pálily co srpnová noc
jež zrodila se ze zámotku lásky
-zatímco teď, v prostoru mezihvězdné tmy pátrám
/uschoval ses nejspíš do prašných sněhových závějí
možná , probudím-li tě roztaješ, či já
roztaji v té ledové hloubce,
pohřbeni oba dva
pláče obloha,
nám slzí se nedostává

Vždyť milovali jsme se přeci!
Byl jsi mou zemí, já hřála těco by měkká tráva...
Autor jiřička, 13.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Seychelly, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí