První společná noc

První společná noc

Anotace: miluju...

Probuzení vedle Tebe,
probuzení s láskou,
když mě políbíš a zazebe to,
když nic není pod maskou
-jakékoliv lži

Políbení na dobrou noc
a polibek k dobrému ránu,
Ty naučil´s mě vnímat lásku,
ve Tvém náručí slábnu
-a můžu si to dovolit

Nemusím schovávat svou slabost,
můžu plakat i smát se,
milovat tě za Tvou troufalost,
že necháváš mě ve svém srdci dozrát sladce
-a žes mi uvěřil

Prožili jsme spoustu dní,
byly tu dobré i ty špatné,
však pokaždé když se rozední,
vím...
že všechno spolu zvládnem...
Autor Sukuba, 14.06.2008
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Mraveneček, Someday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však pokaždé když se rozední,
vím...
že všechno spolu zvládnem...

Krasny... Taky bych to chtela vedet...:(

14.06.2008 22:05:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí