Už nikdy....

Už nikdy....

Anotace: Jak to tak bejvá....Člověk s kterym sem chtěla sdílet život se ukázal v tom nejhoršim světle co může být!!!!

Na šedivém nebi jsou jenom ty mraky.
Šedivé, černé, jako moje duše taky.
Čas plyne dál a dny se vlečou, mé slzy po tvářích pořád tečou a vzpomínám.
Na to co bylo tak krásný na lásku, co dělala z dvou lidí blázny.
I přes všechnu tu bolest cos mi způsobil
i přes tu krákou chvíli cos tu byl
i přes ty trpký chvíle, vzpomínám, sním a miluji Tě
směle dál.
Nemůžem být spolu,
už nikdy se to nevrátí, už jen proto, že s Tebou nevím co dělám.
čas ty chvíle zatratí a vítr odvane pryč,
všechno, všecičko bude fuč.
Ale ikdyž bude třikrát konec světa,
ikdyž už budu pod zemí,ikdyž Tě budu pořád tak šíleně milovat už nikdy z mých úst neuslyšíš:
"Lásko vrať se mi"!
Autor Lolitka, 06.08.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí