Nenávist...

Nenávist...

Anotace: pro člověka, kterej v sobě nemá kousku citu a soudnosti.

Jakou nenávist musíš nosit v sobě,
když se tak ke mě chováš...a už neříkej NIKDY, jak já k Tobě!!!!!
Kolik zlosti v sobě máš, že mi život ničíš
a vůbec to nevnímáš.
Jak daleko umíš zajít a čeho si ještě schopný:
sakra já se ničím a křičím do tmy a nikdo to neslyší!
Všichni po špičkách kolem mě chodí
a nevidí tu bolest a touhu s ní skoncovat.
Všichni se potichu divý a neumí pohlazení darovat!
Přijdu si jak vězeň, uvězněná sama v sobě!
Uzavřená potopená...
a to jen kvůli TOBĚ!!!
Autor Lolitka, 06.08.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí