vyznání

vyznání

Anotace: ..pro lásku..a lásce..

Z přeněžných smyslností,
zkoušíme stavět hráz,
z doteků plných hrstí,
nechme ted zasypat nás,

rety mé splynuly ,
v ústech Tvých zcela,
mé stonky se kol Tebe vinuly,
ted mou touhou lapená jsi už celá,

letíme do mraků
jen s tebou lásko létat smím,
jen s tebou dotknu se oblaků
a stanu se..
alespon
.. na chvíli andělem nebeským..
Autor chalcedon, 14.06.2008
Přečteno 853x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělem nebeským na chvíli toužíš se stát
a vášní svou postříbřit hedvábný můj šat?
Lapena v sítích tvých dávno jsem celá,
to s tebou jen létat jsem chtěla a směla...

04.01.2020 15:43:59 | Lili Starr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí