poprvé

poprvé

Anotace: ...

Horkými dlaněmi
hřál jsem Tvé zkřehlé prstíky,
najednou byli jsme jenom my,
a v očích Tvých hořely plamínky

najednou nad námi přelétla létavice
a naše rety se dotkly poprvé,
hořely nádherným rumněncem tvoje líce
a já jsem vnímal jen bytí Tvé

děkuju za lásku ,děkuju za Tebe
za každou vteřinu lásko s Tebou
nikdy už nechci být miláčku bez Tebe
bez lásky TVÉ já nejsem sám sebou ...
Autor chalcedon, 14.06.2008
Přečteno 592x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, isisleo, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten posvátný okamžik prvního polibku
uchovávám v paměti svého srdce
jako vzácný drahokam...
a dodnes mne rozechvívá
jeho něha, vášeň, síla, okouzlení,
a ve splynutí rtů jen zašeptám:
miluji tě, nad lásku není...

03.01.2020 21:12:54 | Lili Starr

hezke:o)

14.06.2008 19:54:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí