Láska

Láska

Plápolajíc ve zkaženém světě,
bez vzduchu a přec hořící,
nehřejíc druhé,
naději přesto ... dodává...

ta chvíle objetí potřebujícná,
---ABSŤÁK!---
jenž nenahradí samota,
teplo druhé dlaně, vlídné slovo vládne

dotyk a vědění,
uchvácenost chůzí,
spát s Tebou, dotýkat se..
snad je to pravé...

snad nejsi múza...
jenž polibkem přeje mi dobré ráno,
snad...prosím, ŠTÍPNI MNE..
ať vím, že je mi Tvé objetí dáno...

horkost v duši,
slova, jenž srdce rozbuší,
hořet a nevyhasnout!

- MÉ DRUHÉ JÁ -
Autor padající do neznáma, 15.06.2008
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Iva Borecká, Isobel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo další hezká báseň

25.06.2009 11:44:00 | zlomený a nanicovatý -__-

...Zlatá Rybko, moc hezká! :o)

20.06.2008 23:19:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí