Něco je zbytečný.

Něco je zbytečný.

Anotace: Inspirovaný rány s kytaristou... a vůbec rány...:)

Slyším jak překapávač
pomalu utichá,
nalejvám nám kafe do červenejch hrnků,
sem trochu nervózní,
asi z tvýho pohledu na mý nevyspalý záda...
Možná protože mě tak pevně objímáš,
abych ti nespadla.
/už zase se můžu cejtit jako porcelánová panenka/
Ten pocit mám ráda.
Možná protože mě to zase bolí
a ty mi něžnejma dotykama tišíš bolest...
Za okny prší,
na dně skleniček je tmavě červená skvrna
/Merlot/
a na kuchyňský lince zbyl cákanec rozlitýho kafe.
Až se podruhý tohle ráno probudím,
na nic si už nebudu pamatovat.
Zaspím ten krásnej ospalej okamžik,
kdy sme si položili hrnky k posteli,
abychom mohli zase usnout.
.
.
.
Některý naše počínání sou dost zbytečný.

http://www.psanci.cz/denik.php?denik_id
=537-neco-je-zbytecny
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, Zuz., Psavec, callowsick, Verena, saddova, Sunny
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak...přesně tak...ta báseň...dýchá

16.06.2008 17:35:00 | Zuz.

nádherně vypsané okamžiky, které asi známe všichni...

15.06.2008 19:43:00 | Verena

velmi pekne vyznani ci co to ma byt, nevim jak bych to nazvala, jsou tam velmi pekne pasaze

15.06.2008 18:36:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí