Prohraná...

Prohraná...

Anotace: ...

Sladká melodie deště,
chladila naše těla.
Miluju tvé: ,,ještě",
dám co by jsi chtěla.

Na dlani mi leží láska,
všude černobílo.
Roztrhaná filmu páska,
s komedií rozpustilou.

Poslední premiéra,
slov psaných s láskou.
Ve snech chudého krupiéra,
plačícího nad tou sázkou.

V kostky jsem pro tebe hrál,
toužil a miloval.
Vsadil jsem naposled, nevyhrál
a do smrti litoval.

Ztratil jsem čest,
ba co víc tvou lásku.
Teď stíhá mne krutý trest,
za nebohou krásku.

Odešla za úsvitu,
já jí srdce dal.
Snad klíče k duši nechá mi tu,
...tohle jsem si každý rok přál..
Autor Lady_.illusion., 15.06.2008
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Dedillope, FrankieLamprt, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Naděje nikdy neumírá!;o)

16.06.2008 17:11:00 | FrankieLamprt

snad... naděje umírá poslední

16.06.2008 13:37:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí