Jemu....

Jemu....

Anotace: prostě tak=)

Toužím po tobě.
Jen myšlenka na tebe rozechvívá každou částečku mého těla.
Toužím po tobě.
Cítit každičký dotek, až bych se chvěla.
Toužím po tobě.
Chci políbit tvé rty rozpálené.
Toužím po tobě.
Chci s tebou šampanské pít z láhve orosené.
Toužím po tobě.
Ležet vedle sebe a jen se dotýkat.
Ležet jen tak vedle sebe... a nic neříkat.
Toužím po tobě.
Chci usínat ve tvém náručí.
Toužím po tobě.
A mysl má už za sebe neručí.
Toužím po tobě.
I ve chvíli, kdy píši tyto řádky.
Toužím po tobě.
Už chci být ve tvém obětí zpátky.
Toužím po tobě!
Autor Sapphire - Taitiniatin, 16.06.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí