Jsi můj život

Jsi můj život

Anotace: láska je svině

Oči jsou krvavé,
ruce jsou studené,
naděje vyprchá,
cesta je daleká.

.Proč pořád nechápeš,že život jsi můj
,proč pořád nechceš znát osud můj???
Necháš mě samotnou i na konci světa
,ale i přesto bude znít tato věta:

Já budu bojovat ve smutku ve zlosti,
v pláči a trápení i uprostřed propasti.
Pro tebe umřu a budu žít,
budu tě milovat i kdybys dábel měl být..

Ty si však anděl co nezná můj hněv,
ty si má spása,co chrání můj svět.

Snad jednou pochopíš až nebudu žít,
bude to proto,že nechtěl si mě mít,
možná pak pochopíš,že láska to byla,
možná pak spadne slza do tvého klína...

Už bude pozdě odpověd mi dát,
že jsem byla jediná co si měl milovat...!!:´(
Autor Lenoura, 16.06.2008
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsah se mi moc líbí, akorát mi to moc nepříjde jako baseň:-) Ale jinak se ti to povedlo napsat skvěle

16.06.2008 13:04:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí