Dohady

Dohady

Anotace: Dohady...Vě mě nebo v nás?

Své srdce ti na dlani podávám
a doufám, že jej přijmeš.
Pak potají za oknem sedávám,
čekám, že někdy přijdeš.

Asi se nikdy nedočkám...
Nevadí - vždyť mám jeho.
Vím jen, že mě s ním nečeká
nic pěkného, jak s tebou.

Až si jednou vzpomeneš,
jak mohlo to být krásné.
Stejně si mě nevezmeš
už teď je to jasné.

Já budu mít jeho
ty teď už patříš jí.
Budu pryč daleko
a tvré rty zase s ní.

Možná na mě budeš myslet.
V dobrém? Špatném? Pověz mi.
Třeba nám to vyjde příště...
A když ne? Umřeš mi?

Naše láska nemá smysl?
To jsi chtěla tímhle říct?
Ne, já.. Stejně na to nemám mysl.
Tak nech mě být a jdi pryč!
Autor Black rose, 16.06.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dvě sloky se mi docela líbí, ale zbytek je takový. prostě to chce číst, třeba i tady na literu, spoustu básní o lásce, pak přijdeš, jak je to všechno na jendo brdo a možná přijdeš na to, jak je psát jinak než ostatní. Hodně štěstí =O)

16.06.2008 19:37:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí