Noční můry

Noční můry

Anotace: nic nové pod sluncem, už nemám na nic sílu, už nevěřím, a začina mi byt vše jedno

zdál se mi krásný sen
a v něm
jsem tě chytla za ruku
sama od sebe
a ty jsi byl rád
pak ale někdo přišel a odvedl tě z něj
bez příčiny
bez vysvětlení
a tím ten sen zmizel
a já se probudila z další noční můry

nemívám sny..
mluvím o tom, co je skutečné

a tak často brečím
mě totiž provází jen noční můry v životě
a bojím se, že se z nich nevyléčím,
protože se pokaždé objeví ten, co mi ze snů kus veme
a nyní mi snad už ani jediný nezůstal
umřu jestli to tak půjde dál,
ale aspoň už se nemusím bát,
protože ten příští už mi nemá co vzít
už se nemusím strachovat,
že o něco přijdu,
protože kdo nemá sny
nemá v podstatě nic
Autor Dedillope, 16.06.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten obsah mě zaujal, rozumím ti, taky si tak někdy připadám...

17.06.2008 13:13:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí