NALETÍŠ MU ZASE?

NALETÍŠ MU ZASE?

Anotace: O bolesti jež se stala stala zlostí a nenasytnou zásobou mýho žalu!O skutečnosti, která je zpusobena zbabělostí nebo ....... sem naletěla!

Hraješ si s mou myslí,
netušíš o čem v noci má touha sní!
Bolest mohla bych rozdávat
a pořád bych jí měla dost!
Slzy, které bych stihla nastřádat,
zbořily by proudem pevný most!
Vždyt¨ já chtěla jen aby TY jsi mě pochopil,
jenže všechno si mi pod nohy hodil!
Dnes ve vlastních slovech cítim tebe,
jen pro tebe mé srdce tepe!
Mám strach,že nemáš jen odvahu,
vím, že nedělals to jen pro zábavu!
Řekni mi jen....jestli ještě naději mám.....
že se mi vrátí ten sen kdy u tebe usínám!
Řekni zda ještě líbat mě chceš!
Zda se mnou ještě chceš žít dokud neumřeš!
???
Autor mely, 07.08.2005
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí