Jak přichází den

Jak přichází den

Anotace: ...

Jak přichází den,
já do snů tvých
tiše se vkrádám,
touhou zahořím jen,
mé srdce v dlaních tvých,
z pramene úst lásku tvou žádám.

Jak květy prosí kapky deště
o krapítek vláhy,
tak i já chci napít ještě,
naklání se váhy
víček,
vidím světla - oči svíček
jak se na nás dívají,
zůstanu u tebe a ty u mě,
než polibky roztají,
nežli nás pohltí světlo ve tmě.
Autor Akrij8, 17.06.2008
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí