XI.

XI.

Anotace: Cesty lasky...

Procházím zahradou,
procházím sadem.
Procházím pustinou,
procházím ladem.
Jdu kolem jezera,
jdu kolem řeky.
Jdu kolem lesa,
putuji věky.
Dojdu až k horám,
dojdu až k vodě,
dojdu až k vrcholu,
dojdu až k tobě.

Dojdu až k tobě
a celý se klepu.
K tobě bych došel
i přes půl světu.

Došel jsem k tobě,
ale cíl můj to není.
Chtěl bych žít v tobě,
a minulost změnit.

Nechat jen to krásné,
a smazat temno.
Či smazat vše
a nechat jen jedno.

Naši lásku.
Autor BP, 17.06.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, pejrak, mistrál
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chybí jen jedno- hodně kvalitní boty
přejít všechny sloty
nejít do roboty
přežít trampoty
a pak už jen maličkost- najít štěstí

17.06.2008 20:22:00 | mistrál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí