Královská láska

Královská láska

Anotace: ...

Sbírka: Láska a její podoby

Byly 2 děti královské,
ty z duše rády se měly,
dělila je voda hluboká,
tu přejít neuměly.
Smutné byly že vidět se nemohly,
jedině čarovné síly by jim pomohly,
Vídat se spolu čím dál víc,
dávat si polibků na tisíc.
Přijde snad někdy ten čas,
kdy se budou moci vídat zas a zas?
Snad přijde,oni tomu věří,
přijde a až tomu oba uvěří,
už se nikdy neodloučí,
jejich srdce se nerozloučí.
Budou spolu napořád,
oni vědí že je má někdo rád.
Autor GhoticGirl, 17.06.2008
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: gftgffhbnjbhvgmjvfjngf, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vidíš,Depkooo,jak je to pěkný!!! Jde Ti to,jseš na vrcholu své tvorby!!! :))

26.06.2008 20:12:00 | gftgffhbnjbhvgmjvfjngf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí