Nešťastná láska

Nešťastná láska

Anotace: :'(

Já tě milovala,
ale ty ses mi vyhýbal.
Pro tebe bych oči vyplakala,
ale ty sis mě nevšímal.
Proč tak krátká a nešťastná
byla naše láska?
Našel sis jinou, není to kráska.
Už se mi nedíváš přímo do očí,
celý svět se semnou zatočil.
Já jsem si myslela, že mě máš rád,
ale tys chtěl být jen můj kamarád.
To ale nejde, miluješ jinou,
já to vím, ale ne mou vinou.
Autor luczinek, 17.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí