Prohra

Prohra

Anotace: :-(

Vím,že jsem všechno pokazila
strašně moc jsem se snažila.
Chtěla sem tě víc a vic,
ted nezbylo z teho nic.

Dělala jsem všechno proto,
abys věděl že tu jsem.
Ted to víš a jenom mě přehlížíš...

Fakt to mělo takhle skončit?
Bojím se ti něco říct,
ty však nechceš vědět nic...

Děláš jen mrtvýho brouka
a já se nechci koukat
do život si vtloukat,
to že jednou příjdeš blíž
a možná uslyšíš,
to co ti chcu tolik říct..

Možná se to stane
a kámen ze srdce spadne,
avšak radči nevěřit
vzdaluješ se v nadějích...

Kdyby nestalo se nic
a ty řekl že jdeš pryč,
neřekla bych ani slovo,
na to že mi odcházíš,
jen slzy by tekly po tvářích..

Ale ty si byl ten první,
dal si mi vše po čem člověk touží,
i když trvalo to chvíly,
a ty ses mohl klidně zmýlit...

Ale tohle nebyl sen,
byl si u mě bránil den,
který přišel z nenadání,
zkazil všechny sny a přání,
musela sem opět jít
a nikdy se nevrátit...
Autor Lenoura, 17.06.2008
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: bokken, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí