Mačička

Mačička

Anotace: Lúbim ťa

Sbírka: Moja

Chcem sa s tebou milovať,
len s tebou chcem snívať,
cez tvoje oči krásne,
oblohu sa dívať.

Hladkať tvoj sen,
večnú noc i deň.
Bozkávať ti krásne teplo,
nepustiť ho viac.
Objať tvoju vôňu,
nevydýchnuť nikdy viac.

Milujem ťa deň, čo noc,
len o tebe snívam.
Len po tebe túžim,
každý deň čo dýcham.
Autor xpepax, 18.06.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí