Poslouchám...

Poslouchám...

Anotace: Láska, buch buch, láska...

Poslouchám večer co večer cvrčky,
co hrají svůj orchestr na housličky,
Poslouchám v hodině učitele,
co nám hraje na ukulele,
Poslouchám prskání oleje,
než ho tam matka víc doleje,
Poslouchám cinkání talířů,
zdobené od slavných malířů,
Poslouchám šumění lesa,
můj dech jak stoupá, klesá,
Poslouchám hromy blížící se bouřky,
další mé chatrné odvahy zkoušky,
Poslouchám bzučení komára,
co otravuje mě už od rána,
Však nejhlasitější zvuk na celém světě,
vydává moje srdce,
láska, buch buch, láska.
Autor lady_esik, 18.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, WAYWARD, Azazen, Gabi, Literinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nedivím se,že nedostaneš od starých,ale proč ti nedávají ST mladí,jsou nasraní?

22.02.2009 01:17:00 | WAYWARD

...paráda

22.02.2009 01:13:00 | WAYWARD

Jo,, tohle je jediný veršovaný

03.07.2008 14:51:00 | lady_esik

Je krásná, asi nejhezčí verše.
Azazen

03.07.2008 14:49:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí