Déšť zmaru

Déšť zmaru

Anotace: Jak jsem se citil po konci meho posledniho vztahu

Sedím tady v dešti zmaru,
kdysi tady slavík pěl,
přičemž se můj rozum chvěl,
avšak ztratil toho daru,
steskem zpívat zapomněl.

Sedím tady v dešti zmaru,
však kapky mě již ubíjí
a všechno ve mě zabíjí,
byť dosahují bodu varu,
mé srdce jistě dobíjí.

Sedím tady v dešti zmaru,
však již vypouštím poslední dech,
na nějž čekal jsem v posledních dnech,
myslete na mne na mém karu,
myslete na mne ve vašich snech.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 18.06.2008
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Psavec, JEIDY, Lucilillilinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí