Odpustíš mi?

Odpustíš mi?

Anotace: jenom něco krátkýho, ale upřímnýho

Ať sníh jako sníh vypadá
ať v létě svítí slunce
ať je všechno jak býti má
my jdouce ruku v ruce
dlouhou tmavou komnatou
co východ nám dvoum tají
ty seš můj a já jsem tvou
a láska při nás stojí.

Řetězy nas dva spojily
a srdce láskou hoří
víly veněčky uvili
a další pro nás tvoří
my procházíme loukou tou
v níž roste samé kvítí
a s hlavou starostmi ovitou
ptám se, odpustíš mi?
Autor klajusenka, 18.06.2008
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí