Odloučení

Odloučení

Anotace: ****stýská se mi po tobě****

Až budu dnes večer samotná uléhat,
zavřu své oči a budu si lhát.
Budu si snít, že zas ležíš vedle mne,
přivolám pod víčka tvé oči tajemné.
Vzpomínky roztančím jako film před sebou,
tvou košili obejmu, pak ruce nezebou.
Přivoním k límečku, vezmu ji na sebe,
jak jenom přečkám ty dva týdny bez tebe.
Zhasnu a vyvolám z paměti všechny tvé dotyky,
všechny tvé úsměvy, objetí...polibky.
Vzpomenu kolikrát země se zachvěla,
když´s mě měl v náručí, když jsem se vznášela.
Rukama bloudím si v tvých stopách po těle,
cítím tvé - divoké, horké i zněžnělé.
Slyším tvé výkřiky, vzdechy i šeptání,
krev stoupá do hlavy, buší mi ve skráních.
I když jsi daleko, můj sen se naplnil,
objímám polštář......už abys tu zase byl!
Autor vikky, 19.06.2008
Přečteno 381x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Iva Borecká, hostmen, Mraveneček, elfkan, Levandule, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Něžně stýskáčkové veršování.

22.01.2010 20:23:00 | Pevya

...*

13.08.2008 07:57:00 | Iva Borecká

Příjemné stýskání... ;-)

19.06.2008 13:16:00 | Levandule

Jo, polštář je fajn

19.06.2008 12:24:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí