Nebuď jen kamarád

Nebuď jen kamarád

Anotace: ...jen kamarád a ne přítel...

Pusinku posílám člověku,
ve kterém nevidím jen kamaráda
a křičím, když mi je z toho do breku,
ach, vždyť já ho mám ráda.

On mě však bere normálně,
jako dobrou kamarádku,
kdyby se však podíval pořádně,
v mém srdci vy našel velikou lásku.

Lásku upnutou jen k němu,
ne kamarádskou, ale vyšší
v srdci mám pro něho jen něhu
copak to jeho srdce neslyší?

Bolí, ach to hrozně bolí,
nikdy nebude mě milovat,
moje srdce se nikdy nezahojí,
navždy toho budu litovat:

Že jsem mu nic neřekla.
Neprojevila své city
... a šťastná nikdy nemohla býti.
Autor lady_esik, 19.06.2008
Přečteno 610x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabi, Literinka, danaska, elfkan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smyšlené :)

20.06.2008 23:39:00 | lady_esik

Já myslím, že ve tvém věku by ti mohl stačit kamarád. A časem uvidíš. Básnička je moc milá.

20.06.2008 14:49:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí