Po noci ráno

Po noci ráno

Anotace: nad ránem...v hodině vlčí... když oči řvou a... ústa mlčí

Včera jsem vyplakal

dvě slzy které pění
ztracené v bludišti
v kterém se světlo denní
na kusy roztříští

a zbyl jen mrtvý kal

Kobylko neokutá
Tys zase vyplakala
krůpěje cyankáli
co na tom žes mi lhala
tak jako jiní lhali

Halím se do tekuta

v oparu bourbonovém
vidím tě drobnohledem

ty umíš ranit jedem
já tebe jenom slovem
...
Autor Styxian, 08.08.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí