Možnáá?

Možnáá?

Anotace: newím co říct snad jen to ,že bude líp..

Možná jednou,až tě uvidím
a ty v očích budeš mít pláč,
a řekneš že jsi byl lhář,
že mě miluješ,
ale neuměl si to najevo dát,
že lásku nechtěl si znát,
že měl si strach city odkrývat..

Možná jednou až tě uvidím
a v očích budu mít zášt,
když tě uvidím,
tvoji lásku jiné vyznávat.
Projdu rychle kolem tebe ,
a v duchu se budu prát
s tou mrchou,
co ukradla mi tvoje srdce...

Možná jednou až tě uvidím,
vrhnu se ti kolem krku,
a budu tě objímat.
Řekneš nech mě
s tebou nechci být,
jsi ubohá,tak běž pryč...
Autor Lenoura, 19.06.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, bokken, Mraveneček, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku dětské, ale náznaky kvalitní básničky to má. A skvělý motiv.

19.06.2008 18:54:00 | Pandorra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí