Špatně to končívá..

Špatně to končívá..

Anotace: -*--*-*-*-*-*

Nechce mít děti
Ani krásný dům (se zahradou)
Netouží po manželství
Nehodlá věřit slibům (které lžou)

Ví že takové věci snad ani nemají cenu
Že patří mezi strašlivou změť
Vše takové ať jest v nedohlednu
Ale chtěla jen pro teď

Aby život neměl barvu temna
V jakém se denně cítí
Toužila po někom kdo by srdce zaplnil
Ale byt s někým bylo horší než být sama
Teď už to ví
Osud jí to prozradil

Už třikrát

Zdánlivé štěstí
Bylo zničeno jak za bouřky strom
A ona už nevěří
Že jednou bude opravdové ona a on
Autor Dedillope, 19.06.2008
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mraveneček, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za myšlenku, vyjádřené pocity a jisté emoce ... nevím, co k temu napsat ... snad jen to, že začátek báseně by každý v životě chtěl mít ... Žít šťastně až do konce, tak to chodí jenom v pohádkách ... ještě, že je máme.

20.06.2008 07:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí