DAR

DAR

Anotace: co asi myslí si dary?

Dar se bojí, když je dán
dar je z rukou odevzdán
pro potěchu, pro vzpomínku,
ten dar se bojí neúspěchu.

Budu se líbit? potěším?
Copak já tohle se dozvím?

Myslíme si, že dar nežije,
ale on čeká až někdo pochopí,
že darem se stal a teď darem je
a jeho úkol je přetěžký.

Do rukou mi ten dar dali
on bojí se zdali
udělám z něj kamaráda,
on neví ještě,
že dary mám tak ráda.
Autor Singlová, 08.08.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí