Žádný dotek

Žádný dotek

Anotace: možná nám osud, okolí nebo cokoli jinýho nepřálo být spolu... možná jsme si naši lásku pozdě uvědomili... možná, je dobře, že jsme zůstali přátelé... možná, možná... ať je to jakkoli, ty společné chvíle nám nikdo ze srdce nevymaže... Romanovi....

Je to už pár let
co jsme se poznali
to setkání změnilo můj svět
kéž bysme se nerozloučili

naše cesty se rozdělily
každý jsme jinde
/a v duchu spolu/
my se milovali
způsobem, co pochopit nelze

často vzpomínám
jak leželi jsme v posteli
každý sám
/a přece spolu/
průchod jsme dali
našim myšlenkám

....hříšným

pak nad láskou
převlád rozum
zůstali jsme s touhou
tentokrát každý sám
/se svou polovičkou věrnou/

zůstala jen....

místnost jedna
pár pivek
děsná touha
žádný dotek

přesto tyhle večery
vášní prosycené
kde absenci měly doteky
zůstali nezapomenutelné

a nejkrásnější..

i po těch letech
jsi obsažen v mých pocitech

navždy

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 19.06.2008
Přečteno 482x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Belmon, blue, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...krásné... moc!

20.06.2008 02:25:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí