Tíže

Tíže

Anotace: ....

Můžeš vidět jak plavu
přes moře bolesti
Sleduješ jak táhnu
bolest.. sama

Stavěl si se mnou věž z oblázků
..v dešti ...
Pokusil ses vyrovnat s mým odchodem
Ale nestalo se tak
A já o tom neměla ani tušení

Ničím svůj hrad
kámen po kameni
Vítr si pohrává s okenicemi
Není tam nic než zvadlá růže

Jsem ti oddaná
Tvoje láska je věčná
Podporuješ mne
Jsi mé všechno
Má víra
Autor Cassandra, 20.06.2008
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: AndyKo, Bíša, Petbab, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí