Kde je ten člověk, co by o vás stál??

Kde je ten člověk, co by o vás stál??

Anotace: +-*+-*+-*+-*+-*

Někdo se objeví na krátko,
aby zaplnil hlavu
a urval kus srdce.

Dostávat lásku po malých kouscích
a pak přijít o všechno?

Tak to není láska,
je to jen slovo
a jeho význam možná neexistuje.

A jen zamilovaní ví,
kolik úsilí stojí zapomnět.
Autor Dedillope, 20.06.2008
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: zzlatý, Emily Winnacott, SZN, Simísek, Petbab, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi mladá, takových bolístek ještě bude, ale první bolí nejvíc.

12.07.2008 16:18:00 | zzlatý

A někdy je to stejně houby platné.
Máš moc zajímavý profil, jako bych ho napsala sama

21.06.2008 21:37:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí