Srdce k nakousnutí

Srdce k nakousnutí

Anotace: .

Na obzoru stojí žlutý stan
a v něm sme jen my dva
on se houpe v rytmu naší lásky
sem a tam, sem a tam

Když uleháme na hořící zem
konečky našich nedočkavých prstu'
stávají se poutním místem
všech myslitelných hříchu'

Možná sme se milovali
Možná sme jen snili
máme duše na pokraji lásky
máme srdce k nakousnutí

Pak se hvězda dotkla hvězdy
a slunce vystoupilo ze tmy ...
Autor Tecka 2, 20.06.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí