Vyznání 3

Vyznání 3

Anotace: ...že by už to vyšlo?...

Občas nevím kde mi hlava stojí
když pozoruji oči její
co říká i když hubuje
pak můj rozum jí studuje.

Jsou věci jenž mně u ní bolí
mně ale těžko skolí
mám síly k boji stále dost
lásku k ní mám pro radost.

I když se zlobí,i tak je krásná
to její duše je tak vzácná
pak před ní klidně ustoupím
jí k vůli všechno podstoupím.

Když našel jsem jí v tomto čase
můj život dostal jistý smysl zase
jí chci životem provázet
a s ní jen to krásné nacházet.

Tak nebraň se té touze mojí
přej si ať nás osud navždy spojí
zahoď svoji váhavost
já mám pro Tebe lásky dost.

Když zapomeneš minulost
a odhodíš svou závislost
pak budem spolu šťastně stárnout
ale naše duše budou mládnout.

A až narodí se vnoučata
Tvá duše bude bohatá
až zestárneme v rodině
ať zemřem v jedné vteřině.
Autor vladyka, 20.06.2008
Přečteno 642x
Tipy 4
Poslední tipující: MalaIzis, Caracol, Psavec, takova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání... přeji ti at to vyjde

27.06.2008 14:10:00 | Caracol

Hezounká.

20.06.2008 23:26:00 | Psavec

Přeji ti aby ano.Pěkná.

20.06.2008 22:23:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí