Rozjímání...

Rozjímání...

Anotace: vše je jen osud...

Někdy mi život připadá
jak dlouhé divadlo
a tak jak to vypadá
dle osudu scénáře takhle to dopadlo.

Já šťastný jsem s poenty
ale přece jsem v rozpacích
byli dva amanti
a zůstal jeden z nich.

Já vážím si výběru
a přec divně cítím se
když v duchu na scéně
s tím druhým vidím se.
Autor vladyka, 20.06.2008
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Iva Borecká, Caracol, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné sdělení, chtěla jsem tě oslovit, protože jsi mně jednou byl hodně blízko.

04.07.2008 22:15:00 | devcatko z jetele

ST... mluvíš mi z duše

27.06.2008 14:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí