Dopis

Dopis

Anotace: Jedna kamarádka se rozešla s klukem a to tím stylem, že jí poslal dopis a v něm stálo:"je konec". A protože se dokážu vcítit do druhých, napsala jsem tohle.

Sedím tiše v pokoji
dopis teď mám ti psát,
nevím co na tvůj list odpovím
ptám se proč už mě nemáš rád?

Ty napsals mi jen pár vět
a já jim nerozumím,
co jsi mi tím chtěl povědět
to už se asi nedovím.

Já nevyznám se ve svých citech
proč ukázals mi záda?
Vše změnilo se v těchto týdnech
i listí na zem padá.

Jó, uznávám svoji prohru,
co nyní mi taky zbývá,
snad další lásku brzy najdu
a tak říct mi ještě tobě zbývá.

Dám ti jednu dobrou raku,
ke mně už se nevracej.
neměj strach já nezvadnu
i když mi zatím není hej.

Už nezbývá mi nic jiného
hrozně se mi stýská,
tím dopis končí, je ráno,
snad někdo jiný mé srdce získá.
Autor Ťunťa, 08.08.2005
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí