PROČ

PROČ

Anotace: Mno to mě před chvílí napadlo,tak doufam že se bude libit,kdyžtak plosim nejaký ten koment,..THX :-*

Proč,už si neumíme povídat?
Proč už nemůžu jako anděl po obloze lítat?

Proč mi tak moc chybíš,
proč to pořád ničíš?

Proč už mě nemáš rád,
proč jsi mě naučil milovat?

Proč,mám místo srdce díru,
proč už nemám víru?

Proč mě pořád srdce bolí,
proč mě podkopáváš holí?

Proč nejsem čarodějnice,
proč nejdou vzpomínky hodit do popelnice?

Proč jsi mi sliboval lásku,
proč můj život visí na provázku?

Proč jsem smutná,
proč nikdy není láska hodná?

Proč není na lásku lék,
proč mi nedáš smrtící prášek?

Proč si hraješ že jsi silný,
proč jsi tak moc milný?

Proč čtyřlístek kvete,
proč se do nás tvůj kámoš plete?

Proč ti to říct nemohu,
proč nevylezeš z pelechu?

Proč mě básnit baví,
jestli to někdo ví,prosím ať mi to poví,...
Autor Dark dream, 21.06.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč? Ty...to...nevíš? Ty můj kvítku medový...to se nikdo nedoví...proč...
Jedna z odpovědí zní: Pokud na některé otázky nenalezneš odpověď, zkus si připustit, že všechno na světě má svůj důvod a smysl a svůj smysl má i to, že člověk na některé otázky svou odpověď nikdy nenalezne...
Ale - hezký...

21.06.2008 16:09:00 | shakespeares

Je dobře, že se ptáš...Kdo se ptá - sám najde odpovědi. Věř mi. A básni dál - talent leží jen kousek opodál:-)

21.06.2008 12:48:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí