Chtít...

Chtít...

Anotace: -ít

Chtít,
je jen polovina cesty ke slovu mít.
Mít,
je cílem slova snít.
Snít,
sen kde s tebou bych navždy mohl být.
Být,
zde pro tebe, pro tebe své srdce nechat bít.
Bít,
netýrat, nemučit, jen v míru žít.
Žít,
milovat, radovat se, ale i trápit se ale ne život si vzít.
Vzít,
ne, nebrat, jen druhým dávat. Minulost smýt.
Smýt,
slzy z očí tvých, políbit.
Políbit,
tvé sladké rty, dívat se dopředu a jít.
Jít,
s tebou, kam budeš chtít.
Chtít,
tak přeci jen už jsme za polovinou cesty...
Autor Jordan17, 21.06.2008
Přečteno 645x
Tipy 1
Poslední tipující: jelinek8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

....pěkný nápad, který tě napad, i tak se dá s očima otevřenýma snít...

21.06.2008 14:57:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí