Nevěrná láska?

Nevěrná láska?

Anotace: O co tu kráčí já vědět bych chtěla, však hlava má jaksi podléhá chtíči těla..."S nebezpečnou známostí, s vůní podsvětí, nevíš co se může stát, vítej prokletí..."(napsána 21.6.2008)

Jsem možná děvka - tak nečistá
jsem možná děvka - v řeči nejistá
jsem možná děvka
když choulím se ti v dlaních.

Jak odolat touze
co ovládla ti srdce
ty nižší pudy
co svazují ti ruce?

Bez lásky, bez kamenných mostů
nebyl by svět?
bez tebe, bez propletených prstů
vrátit to zpět?

Jen dál se tisknout
ještě chvíli u mě stůj
a nemyslet na budoucnost
když v prázdnotě jsi můj.

Jsem snad děvka? Tak nečistá
Jsem snad děvka? V řeči nejistá
to ne já, to má hlava
marně se obrací s otázkou: proč?

Proč jsi se mnou, když jinou máš
proč podléhám touze a ty neodoláš
proč neřekneš dost, tohle nesmím
proč noc co noc zase dál blouzním.

Otázky nevyřčené mezi námi
nechci slyšet odpovědi ani fámy
vždyť to touha mě obrátila naznak
a kdesi se zpívá, že touha je zázrak...
Autor mauvais-ange, 21.06.2008
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: hostmen, Zweiblumen, Psavec, Woski
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se ...

24.06.2008 06:31:00 | Zweiblumen

Touha je někdy děsná nemoc.

21.06.2008 23:55:00 | Psavec

Pokud se dá nazvat zázrakem pomatení smyslů

21.06.2008 19:41:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí