Láska

Láska

Anotace: Mno ták moe další báseň,doufam že mi date zase nějaké ty komenty abych vedela jestli je to hezke nebo hnus,..

Láska je sladká,je k smíchu,
ke spáchání nevinnému hříchu.

Také k slzám dovést může.
kdo je jí polapen,kvete jako růže.

Kdo ji nepoznal,cíítí se sám,
nenaučí se nevinným hrám.

Ona je silná a umí se prát,
kdo ji pozná,má vážně ji brát.

Pomůže ti v nejhorších chvíli,
dokáže tě navést ke správnému cíli.

Může být všude a Ty přesto ji nevidíš,
když ji má druhý,tak mu ji závidíš.

Někdy tě potká,avšak přejde dál,
přesto má moc jako opravdový král...
Autor Dark dream, 21.06.2008
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, a hlavně pravdivý!

21.06.2008 19:27:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí