Milenci

Milenci

Anotace: forever... Je třeba se zamyslet - tato báseň je mnohem hlubší, než vypadá :-))))))))

Padám až za rámy obrazů

až za věčnost řek

zrcadlících v torzu

zlatý věk

Padám - jiskry létají

nad hladinou

a milenci si netají

pravdu jedinou

pravdu lásky

Až dopadnu

svět bude docela jiný!

Bez těch milenců

i bez hladiny.

Jen Ty budeš tiše snít

jaký by to bylo

znovu takhle žít

a sedět a přemítat

o lásce v nové dimenzi.

Naučíš mě snad znovu létat?!

Až..., pak budeme zase milenci.
Autor Jasmin de Paris, 08.08.2005
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí