Ty...

Ty...

Anotace: jsi jako tón...

když pták křídlem hlavu skryje
uléhá s trylkem posledním
ještě ve mě tvá píseň žije
celý kouzelným tónem zním

jeden tón srdce rozechvěje
a jiný nese vzpomínky
jsme spolu uprostřed děje
hladím tvých vlasů pramínky

tvé vlasy harfa připomíná
tělo snad štíhlý klarinet
jen tvůj ret mi srdci zpívá
zazpívej znovu prosím, hned...
Autor oli, 21.06.2008
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Teop, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné básně píšeš...

12.12.2008 09:27:00 | Quigleika

Moc pěkná.

22.06.2008 12:11:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí